Sengafbetaling.dk er finansieret via reklame links - læs disclaimer

Om os

sengafbetaling Team

Hvem er vi?

Fokus på sengekøb på afbetaling

SengAfbetaling.dk er en del af det digitale mediehus Move Marketing Co., Ltd., som består af et team med omfattende erfaring inden for sammenligningstjenester og en passion for at optimere hjemmesider. Dette sikrer, at vores besøgende får en brugervenlig oplevelse, når de søger efter de bedste muligheder for at købe senge på afbetaling.

Vores historie

SengAfbetaling er en del af Move Marketing

Start

Move Marketing blev skabt

Kristian Ole Rørbye grundlægger Move Marketing Co., Ltd. – et online markedsføringsfirma med fokus på hjemmesider og SEO.

2009

2010

Fokus på affiliate marketing

Ud over at arbejde med SEO og design af hjemmesider for kunder begynder Move Marketing også at skabe egne medier – herunder sammenligningssider.

Porteføljen udvides

Fokus på egne medier er nu næsten 100% med et katalog på over 50 medier i Danmark og udlandet.

2018

2024

SengAfbetaling.dk lanceres

SengAfbetaling.dk lanceres – et medie med fokus på markedet for sengekøb på afbetaling i Danmark, hvor vi ønsker at hjælpe besøgende med at finde de bedste muligheder for at købe senge på afbetaling.

Vurdering og udvælgelse af sengeleverandører

Vi værdsætter transparens i vores proces, når det kommer til udvælgelse af leverandører for SengAfbetaling.dk. Vi har brugt utallige timer på at undersøge markedet for senge på afbetaling for at opnå det bedste overblik. I denne proces tager vi højde for faktorer som Trustpilot-bedømmelser, prissætning, kampagner og tilbud, kundeservice og hver virksomheds bæredygtighed, og vi rangerer dem derefter.

Hvordan vi tjener penge


Det er vigtigt at bemærke, at de sengeleverandører, vi nævner, er vores partnere, hvilket betyder, at vi i de fleste tilfælde vil modtage en kommission, hvis du bliver kunde gennem en henvisning fra os – uden ekstra omkostninger for dig. Dette er, hvordan vi kan holde mediet kørende og dække de faste udgifter forbundet med hosting, indholdsproduktion, forskning, SEO og mere.